Onsdag 1/4

Vaknade vid 8 tiden av min bror jesper, hade skrivit en lapp till han igår att han skulle væcka mig idag nær han skulle till skolan. Och sen fixade man en skøn frulle med pan pizza och en burk cola framfør tvn. Sen vid 9 tiden kommer Pontus och Fridas pappa och hæmtade mig, sen bærdes det av till Glenn før vi ska juh åka samma tåg ner till Gøteborg och sedan båten till Fredrikshawn. Nu sitter vi i køping och vi står stilla, vi fick stå stilla kanske 10 minuter før att de va en æcklig gammal tant som inte ville gå av. Så personalen hær på tåget fick tillkalla polisen så dem fick dra ut kærringen :D hahaha. En annan rolig sak kom på i køping också, en mamma i kanske 35-40 år åldern med sin dotter kanske mellan 7-10 bast, och dottern sitter typ och frågar om mamman vill ha lite och dricka men morsan svarar bara typ : nej det ska jag ju ha nær jag åker tillbaka, æru dum!?! HAHA fan vad vi sitter och flinar och skrattar hær i tåget. Det finns inte bara 2 sidor av køping inte!! :D Klockan ær nu 10:46.

17:00 Sitter på båten och har precis instalerat ”gameboy advance” emulator och 40 spel, hittade en gammal skiva nær man var på hembesøket. Resan ær ganska lung och de ær kanske fint vårvæder! Har suttit på båten nu i 1 timme och de återstår vel minst 2 timmar till. Ska bli skønt att komma iland och påbørja træningen, åker bara hem en snabbis och hæmtar klæder sen drar man till hallen. Men men det blir ju det man gør det till :D ses senare!

00:38 Nu ligger man i sængen och ska snart sova. Kom till danmark vid kvart øver 7 tiden och drog direkt till træningen, vilket gick ganska bra faktiskt. Sedan blev det en pizza och kolla med laget på fotboll. Danmark spelade landskamp. Vann med 3-0 mot Albanien lr va det var. Sedan blev det en helt okej krigs film med 2 påsar popcorn med Glenn :D. Sedan var den dagen slut!

God natt pøss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0